Як зробити дешевий ремонт зі смаком

Як зробити дешевий ремонт зі смаком
Золота середина тут як ніколи простежується, треба і ремонт з нуля дешево зробити, і не залишитися на бобах.

Кожному привітному господареві хочеться бачити свій рідний дім сучасним, затишним, і навіть презентабельним. І невже для того, щоб ахнули гості, потрібно купувати дорогі оздоблювальні матеріали.

Як зробити дешевий ремонт

Виявляється необов'язково, щоб обробка була дорогою. Інтер'єри класу люкс часом виглядають одноманітно, і навівають зневірою. Фахівці запевняють, що найпростіші оздоблювальні матеріали дозволять знайти відповідь на питання: як зробити дешевий ремонт і втілити в житло свою, можна сказати, рожеву мрію.

Дешевий ремонт - недорогі оздоблювальні матеріали

Зазвичай, якщо потрібно провести ремонт квартир под ключ в новостройках дешево, то слід запам'ятати або виписати на листок недорогі, сучасні, перевірені часом доступні матеріали: фарба, гіпсокартон, штукатурка, ламінований паркет, керамічна плитка.

Останнім часом натяжні стелі дешево обійдуться пересічному споживачеві. Конструкції чудово гармонують з обстановкою, а багаторівневі покриття створюють відчуття розкоші і допоможуть зонувати простір. Поділ кімнати став оригінальним прийомом дизайну приміщення.

На будівельному ринку можна, наприклад, підібрати марку недорогого ламінату. Покриття буде виглядати на підлозі, немов замовили дорогу, масивну дошку.

За допомогою трьох-чотирьох ніжних пастельних відтінків фарби і продуманих оригінальних прийомів декору створюється унікальний інтер'єр, який буде радувати господарів кожен день. Так, дерев'яні, натуральні будматеріали допоможуть досягти неповторного колориту і затишку. Це теж важлива складова недорогого ремонту квартири.

Незвичайне рішення для дешевого ремонту

Для тих, хто вирішив провести ремонт дешево і зі смаком в класичному або хай-тек стилі є інноваційний варіант. Беремо в руки пензлик або валик і фарбуємо стіни. Причому одна стіна може відрізнятися від іншої. Монотонність рівних гладких поверхонь порушують дерев'яні різьблені панно, картини, дзеркала.

Душова кабіна створюється просто і недорого. Не треба купувати дорогі комплекти, а досить відокремити душ від іншої частини ванної кімнати скляною перегородкою, яка може бути з вітражем. А підлогу для стоку води робиться з ухилом. Необов'язково купувати дорогу іспанську або іншу заморську плитку. Вітчизняні виробники домоглися гарних відтінків і орнаментів при недорогій ціні.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.