Як утеплити цегляний будинок

Як утеплити цегляний будинок
Мінуси внутрішнього утеплення будинку

При будівництві власного житла, як пише сайт http://karkasni-dom.by, майбутній господар завжди представляє його теплим і затишним. Щоб ці мрії збіглися з реальністю, варто ще на етапі проектування передбачити спосіб збереження температурного комфорту. Внутрішнє опалення будинку стане недорогим і практичним виходом у цій ситуації. Але, на жаль, від зимової холоднечі ваш будинок це не захистить - потрібно додаткове недешеве опалення, якщо плануєте цілорічне проживання. Крім того, утеплювач, розміщений на внутрішніх стінах приміщення, попросту, зменшить обсяг ваших квадратних метрів.

Вибір оптимального матеріалу


В якості непоганого утеплювача можна розглядати пінопласт, або його аналог піноізол. В останнього спостерігається явна перевага - висока пожежостійкість, що робить його більш поширеним. Однак, самим оптимальним вибором для утеплення є піносклом - це нетоксичний (не виділяє отруйних компонентів навіть при нагріванні), вогнетривкий, стійкий до деформації матеріал, здатний служити десятиліттями.

Тонкощі і секрети бездоганного утеплення

В процесі монтажу не варто забувати про виникнення парникового ефекту від утеплювальної сировини, тому необхідно організувати достатню вентиляцію. Обов'язково виключіть і додаткові джерела холоду, такі як: неізольовані вікна, тріщини і відколи в стінах, відсирілі місця в приміщенні. Проектуючи всесезонний будинок для своєї родини, подбайте про його зовнішнє утеплення заздалегідь, щоб згодом уникнути незапланованих витрат. Нехай утепленням займуться професіонали, адже витрачені кошти окупляться за рахунок економії на внутрішньому обігріві.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.