Що таке будинок під ключ

Що таке будинок під ключ
Головна перевага такого будівництва те, що, підписавши договір з будівельною організацією про будівництво будинку під ключ, замовник повністю перекладає на підрядника всі клопоти, пов’язані з будівництвом. Мало хто знає, що будівництво котеджу під ключ, це не тільки зведення стін, але і надання додаткових послуг у вигляді оформлення документів.

Будівництво будинку під ключ припускає, що всі нюанси будівництва замовник обговорює з підрядником ще при підписанні договору, в якому обумовлюються обов’язки сторін, фінансові питання, терміни будівництва, а також штрафні санкції при невиконанні зобов’язань. Після підписання договору забудовник приступає до будівельних робіт, після закінчення яких він надає клієнту готовий до експлуатації об’єкт.

Поняття «під ключ» має відмінності в різних фірмах. У розумінні нашої компанії, ми беремо на себе процеси по вибору ділянки, розробці проекту, отриманні дозвільних документів, будівництва та здачі об’єкта в експлуатацію. Отже, розберемося більш докладно з поняттям будинок під ключ: що входить, скільки займає часу, які послуги надаються.

Вибір і розбивка земельної ділянки
При виборі ділянки оцінюються розміри і планування майбутньої забудови. Аналізується наявність комунікацій, їх якість і можливість підключення. При їх відсутності розробляються можливі варіанти проведення. Проводяться геологічні та топографічні дослідження. Виконується розбивка ділянки: розміщення будівель для створення найбільш комфортних умов для проживання.

Розробка проекту та отримання дозволів
При проектуванні замовник озвучує свої побажання, а підрядник пропонує варіанти їх реалізації. Тут можливі два варіанти: готовий проект и індивідуально розроблений. Після розробки проекту необхідно його затвердження та одержання дозвільних документів в контролюючих органів. Всіма цими питаннями займається підрядник.

Будівельні роботи
будинок під ключ що цеБудівельні роботи включають в себе:

☝ земельні роботи: підготовчі роботи для влаштування фундаменту і підведення комунікацій;
☝ роботи по влаштуванню фундаменту: тип фундаменту залежить від розмірів будови, його конструктивних особливостей, типу грунту, близькості грунтових вод, матеріалу стін та інших факторів; фундамент може бути стрічковим, стовпчастим і монолітним;
☝ зведення стін: матеріал стін обмовляється на етапі проектування, це може бути цегла, газобетон , пінобетон або будь-який матеріал, який захоче замовник;
☝ пристрій перекриттів і зведення внутрішніх перегородок;
☝ покрівельні роботи: пристрій кроквяної системи, покриття покрівельним матеріалом;
☝ проведення паро-, тепло-, гідро- і звукоізоляції;
☝ проведення інженерних мереж: монтаж водопровідної, вентиляційної, каналізаційної систем, системи теплопостачання, розводка електромережі та ін .;
☝ установка дверей і вікон;
☝ внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи;
☝ меблювання та декорування приміщень за бажанням клієнта;
☝ ландшафтні роботи та благоустрій території ділянки.
Здача будинку в експлуатацію
Останнім етапом будівництва будинку під ключ є здача об’єкта в експлуатацію. Після цього етапу забудовник може урочисто вручити «Свідоцтво про право власності на будинок» з ключами від нього. Оформлення документів в нашій фірмі здійснюється безкоштовно, як подарунок від компанії — Ви заощадите 2 місяці особистого часу і 50 тисяч гривень.

Таким чином, будинок під ключ — це будинок з комфортними умовами проживання, в який можна вселятися і жити. Зразкові терміни будівництва під ключ — від 12 до 18 місяців, а вартість будівництва починається від 7990 гривень за квадратний метр.

Оцінивши свої можливості, ви можете замовити приватний будинок під ключ в нашій фірмі і позбавити себе від зайвих клопотів. Ми маємо великий досвід як житлового, так і комерційного будівництва.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.