Правила оренди квартири

'Правила
Оренда квартири є відмінним рішенням для людей, не розпорядженні великі засоби. Але, на жаль, обман, шахрайство і неякісний сервіс — це лише мала дещиця того, з чим стикається людина, що опинилася на ринку житла.

Час від часу люди чують моторошні історії про проблеми, з якими довелося зіткнутися їхнім знайомим. Орендувати або купити 4-х комнатную квартиру в Херсоне — привабливу пропозицію. Але, для того щоб зробити це слід володіти базовою інформацією. Потрібно бути озброєним ще до звернення до фахівців. А кращого зброї — це підтверджені відомості про товар.

Договір — панацея
Всі експерти без винятку говорять про важливість укладення договору про винаймання житла. Але, і він часто не є порятунком. Неправильне оформлення, відсутність важливих пунктів угоди або декількох підписів — все це цілком можливі варіанти розвитку подій. Для визнання дійсності документів, договір повинен містити наступну інформацію:

— Точне найменування приміщення, що здається в тимчасове користування;
— Основні пункти паспортних даних обох сторін;
— Документація, яка може підтвердити право наймодавця на здачу приміщення;
— Терміни та розмір щомісячної оплати;
— Тривалість укладеного договору;
— Офіційні підписи кожного боку.

Як доповнення фахівці пропонують зафіксувати можливість розірвання угоди, вказавши всі можливі наслідки. Дана дія заощадить і час, і нерви сторін у разі розбіжності інтересів.

Дешево значить сердито
Експертна група повідомляє, що занижена ціна оренди житлового приміщення, як правило, таїть в собі якийсь підступ. З якої причини, і на яких умовах падає ціна? Може з товаром щось і справді не так? Слід зайнятися більш детальним вивченням справи. Існує ряд класичних факторів зниження Стомость об’єкта:

— Значна географічна чи культурна віддаленість;
— Погана транспортна розв’язка;
— Небажані будівлі та організації по сусідству (шкідливе виробництво, високий рівень шуму);
— Ветхість будови;
— Короткий термін оренди;
— Оплата за кілька місяців;
— Та ін.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.