Як обшити старий будинок

Як обшити старий будинок
Як обшити старий будинок.
По-перше, необхідно враховувати всі кабелі і труби, які швидше за все проводяться в будинок із зовнішнього боку і виглядає це не дуже красиво. Для уникнення свердління нових стін, їх можна сховати під обшиву.

Все — тепер можна приступати. Якщо ви хочете зменшити відходи, вам слід вибирати панель, орієнтуючись на найдовшу з ваших стін, а для цього, у свою чергу слід заміряти висоти і довжину стін, які ви хочете піддати вінілового сайдингу.

Перейдемо до арифметики. Щоб розрахувати кількість панелей, можна помножити їх довжину на ширину, а потім співвіднести результати з площею стін ремонтованого об’єкта. А найкраще, рахувати кожну стіну окремо, для полегшення роботи. Це все допоможе непогано заощадити, за рахунок обрізок, які ви зможете прилаштувати, глянувши на ваш креслення.

Тепер — найприємніше. Матеріал для вінілового сайдинга проводиться в дуже багатьох кольорах, так, що будь-хто зможе знайти колір до душі, а якщо ще й проявити ініціативу, можна змішати панелі різних кольорів, що додасть дому ще кращий вигляд.

Але що, якщо будинок вже обшивався вагонкою раннє раннє? Можна її видалити і зробити за новою, а можна заощадити шляхом їх обробки. А саме: видалити гнилі ділянки, потім все це вирівняти, а потім все це обробити антисептиком.

Тепер безпосередньо про саму установці. Для початку необхідно вирішити проблеми з нерівністю стін, так як вініловий сайдинг кріпиться виключно на рівних поверхнях, а перевірити їх можна рівнем і схилом.

А що ж робити з відстанню між закріпленими рейками? Їх можна запам’ятати утеплювачем, який ви можете вибрати на свій смак, а для більшого ефекту, накрити це паронепроникною плівкою.

Щоб ваші стіни не покрилися цвіллю, у вас буде свого роду вентиляція за рахунок невеликого простору між пластиковими панелями, дерев’яними стінами і утеплювачем. Воно й забезпечить вам необхідний захист.

Тепер ви зможете на довгі роки забути про оновлення вінілового сайдингу, так як це довговічний матеріал. Він підходить практично для будь-яких зон, так як на нього не реагують великі перепади температур. А також, стіни дуже легко миються. Досить пустити потужний струмінь води з під шланга, яка вимиє всю грязь.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.