Поради щодо купівлі житла

Поради щодо купівлі житла
Якщо Ви наважились придбати власне житло, не поспішайте звертатись до посередників та різноманітних агенств, які на цьому знаються. Зверніть увагу, що діяльність агенств нерухомості не регламентовано жодним Законом. Цікаво навіть те, що посередництво є забороненим полем діяльності для підприємців. Якщо ж у Вас трапляться неприємності, то нічого зробити не зможете.
Суть роботи таких «професіоналів» зводиться до того, що вони знаходять господарів квартир, які подають оголошення на сайтах чи в газетах, і уточнюють інформацію, яку вони не вказали (ціну, адресу), згодом розміщують рекламу щодо цієї ж квартири, але вже у великих обсягах таким чином, що першоджерело важко знайти.

Чи можливо самостійно знайти квартиру?

Так, звичайно! Інформацію можна знайти у газетах із приватними оголошеннями і постійно відслідковувати актуальні пропозиції. Регулярно відвідуйте відповідні рубрики в інтернеті. Не витрачайте час на розклеювання листівок на стовпах, бо насправді, вони не проживуть і дня. Придбати базу даних квартир без посередників теж реально або взагалі можете дізнатися у посередника за описом будинок, у якому продається квартира.
При подачі оголошень не допускайте типових помилок, таких як відсутність точного опису квартири та слів «своя» чи «господар», а також подача лише одного оголошення, оскільки є можливість втратити непогані варіанти.
Так, звичайно, агенство підкуплює тим, що надає багато послуг, але їхня якість досить дискусійна, тому що більшість посередників ігнорують перевірку документів та «чистоту» квартири – це справа, яка потребує зусиль і часу. Все ж, будь-яку діяльність посередників потрібно перевіряти самостійно. Проте, якщо у Вас є хоча б найменші сумніви, варто припинити співробітництво.
Обов’язково звертайте увагу на договір з надання послуг та інформацію, яку в ньому вказано, а саме на: повну назву юридичної особи чи агенства, фактичну і юридичну адресу, контактні данні, права та обов’язки, відповідальність сторін, повноваження клієнта, чи надали вам примірник договору.
Вдалих Вам угод!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.