З чого почати ремонт?

З чого почати ремонт?
Квест під назвою "ремонт" вимагає сил та моральної підготовки, та й не всі доходять до фінішної прямої, але будьте певні, що кілька правил зможуть кардинально змінити ситуацію.
→ Для початку Вам потрібно визначитись із видом ремонту (косметичний чи капітальний). Іноді для оновлення вигляду квартири і створення затишку достатньо незначних змін, таких як фарбування стін чи заміна шпалер, лінолеуму.
Глобальні зміни передбачають капітальний ремонт із заміною підлоги, вирівнюванням стін та встановленням нової стелі.
→ Підрахунок витрат допоможе зорієнтуватись в орієнтовній вартості Вашого ремонту. Порівнюйте ціни матеріалів - це допоможе зекономити та вберегтись від значних витрат.
→ Заздалегідь сплануйте дизайн інтер’єру кожного приміщення і складіть орієнтовний план. Можете навіть зробити схематичний малюнок кімнати зверху, збоку, аби запобігти неточностям у роботі.
→ Визначте послідовність ремонту кожної кімнати і Ваша квартира не потоне у бруді та будматеріалах. Можна використати целофанову плівку для захисту готових кімнат та меблів.
→ Знайдіть майстра по ремонту, якщо не маєте бажання робити все самостійно. У будь-якому разі в нього будуть переваги: досвід та знання, завдяки яким все відбудеться швидко та безболісно, окрім того не доведеться купувати силу-силенну дорогих інструментів.
→ Складіть список необхідних матріалів. Спеціалісти радять закупити їх із запасом, якщо маєте фінансову можливість. Не забудьте про елементи декору та всі необхідні інструменти для будівництва.
→ Звільніть приміщення від одягу, техніки, меблів, щоб захистити їх від пошкоджень та звільнити доступ до стін, підлоги та стелі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.