8 корисних книг для ріелтора

8 корисних книг для ріелтора
Перша книга зовсім не ріелторська, вона навчає здебільшого діловій комунікації – «Мистецтво управлінської боротьби» Володимира Тарасова. Автор – керівник Таллінської школи менджерів, якого прирівнюють до справжнього класика.

Друга книга гарвардських вчених Роджера Фішера і Вільяма Юрі «Переговори без поразки» вчить як насправді потрібно вести переговори, систему, яку подає автор, використовують по всьому світу.

До професійних авторських книг відносять Михайла Горохівського «Наш клієнт – продавець квартири» - для початкіців це справжня знахідка! Цікава інформація і для ріелторів, і про них.

«Як стати мільйонером, завдяки продажу нерухомості» Гаррі Келлера - чудовий спосіб отримати поради про те, як збільшити клієнтів. Також вона містить рекомендації найбільш успішних агентів з нерухомості у США.

«Ріелторська справа» Олександра Романенка збагатить вас знаннями в галузі усієї системи роботи агентів та основні проблеми, які виникають у їхній практиці.

Книга «Професія ріелтор. 48 кроків на шляху до успіху» Галини Парусової поетапно допоможе стати успішним спеціалістом. В ній міститься корисна інформація і для людей, які планують скористатись послугами ріелторів.

Сьома книга, яку ми пропонуємо, «Угода з нерухомістю» Вадима Шабаліна підготує до проведення угод з практичної діяльності юриста.

Восьма книга «Нерухомість. Як її рекламувати» Олександра Назайкіна допоможе вже досвідченим фахівцям, яким чином розробити рекламне повідомлення, аби про вас дізнались.

Книг про ріелторську діяльність набагато більше, аніж ми можемо собі уявити. Пам'ятайте, що самоосвіта - це необхідний пункт у побудові кар'єри.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.