Усі вихідні на дивані? Пора щось змінювати

Усі вихідні на дивані? Пора щось змінювати
Бажаєте дінатись секрет успішних людей? Насправді вони займаються на вихідних тим самим, що і в будні.
Роберт Айгер підприємець і СЕО компанії The Walt Disney) кожного дня прокидається о 4:30 ранку. Дослідження показують, що наш мозок найбільш активно працює 2-4 години після пробудження. Прокидайтесь раніше і у вас будуть переваги над усім світом.
Кожен день ставить перед нами велику кількість завдань, але похапцем робити усе підряд не варто. Озбройтеся планом! І вихідні не виключення.
Головний редактор Vogue Анна Вінтур завжди протягом 1 год грає в теніс. Успішні люди активно займаються спортом і усвідомлюють усю його важливість та користь. Вихідні не привід пропускати тренування.
Розставте пріоритети та нагадайте собі про дрібниці, які допомагають вам зберігати гармонію із собою: активний відпочинок із друзями, дітьми, сім’єю.
Уоррен Баффет – найкращий інвестор ХХ століття, в свій вільний час він захоплювався грою на гавайській гітарі. Від улюблених занять ви отримаєте не лише задоволення, але й знімете стрес.
Приділіть час роздумам над важливими для вас речами. Засновник Microsoft сказав, що святкувати успіх – це добре, але більш важливо отримувати уроки з невдач.
Ніколи не розслабляйтесь, для цього потрібно працювати 24/7 – давно перевірена формула успіху.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.