Різновиди вікон

Різновиди вікон
Будівельна галузь використовує різні варіанти скління, а сучасні технології дозволяють виготовляти віконні блоки з найрізноманітніших матеріалів (дерево, ПВХ, алюміній, склопластика).

Металопластикові вікна існують вже близько 50 років, на українському ринку вони з’явились на початку 90-х років. Пластикові вікна складаються із: ПВХ профілю, армуючого підсилювачу з оцинкованої сталі, фурнітури та склопакету.

Алюмінієві вікна найчастіше використовують на об’єктах промислового призначення, в офісах, магазинах, громадських будівлях та спорудах. Вони легкі, міцні і мають високу стійкість до температурних режимів.

Дерев’яні вікна на українському ринку є традиційні (використовують у масовому будівництві) та ті, які виготовляють за європейською технологією з євробуса. При склінні використовують однокамерні та двокамерні склопакети.

Комбінованим вікнам пропрокують у майбутньому лідерські позиції при склінні, оскільки в них поєднані різні матеріали: алюміній і дерево, пластик і дерево і т.д. Їхня поверхня не потребує спеціального догляду чи періодичного фарбування.

Мансардні вікна встановлюють на даху будинку з мансардним приміщенням.. Ці вікна розрізняють за матеріалом, з якого їх виготовляють (зазвичай це дерево, ПВХ або алюміній).

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.