Різновиди теплої підлоги

Різновиди теплої підлоги
Тепло, яке виділяється радіаторами центрального опалення вздовж стін, спрямовується вгору. Тому для того, щоб підлога була теплою, потрібна значно більша подача тепла. Але якщо тепло виходитиме знизу, то обігрів кімнати буде рівномірним, що дозволить значно заощадити на обігріві.
Розрізняють електричну, інфрачервону та водяну підлоги.

Суть роботи водяної системи полягає у прокладанні труби під звичайну підлогу. Таким чином підлога нагрівається від циркулюючої теплої води. Така система може використовувати тепло від будь-якого джерела енергії. Але в багатьох регіонах України місцевим законодавством зааборонено підключати підлогу до централізованої системи опалення.

Іфрачервона тепла підлога – це система опалення, нагрівання якої відбувається за допомогою спеціальної плівки або стрижнів. Ця плівка має всередині електропровідну систему, яка при нагріванні виробляє інфрачервоне випромінюваня. Такий тип теплої підлоги чинить вплив на підлогове покриття, меблі та інші речі.

Система електричної теплої підлоги складається з нагрівального кабелю, а робою керує електронний терморегулятор. Таку підлогу можна встановити в стяжку чи під будь-яке покриття. Електрична система не вимагає обслуговування при експлуатації, а також вона легка у керуванні.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.