Vencedor - безпека вашої родини!

Vencedor - безпека вашої родини!
Сьогодні металопластикові вікна користуються великим попитом, адже саме цей різновид вікон сприяє створенню комфортних умов проживання. Для створення затишку достатньо, аби вікно пропускало необхідну кількість світла, а для створення неповторного дизайну екстер’єру варто враховувати усе до дрібниць: розміри, форму, кольори.
З цим вам допоможуть професіонали салону Vencedor LTD. Значний досвід працівників компанії у сфері металопластикових вікон дозволить створити ідеальну атмосферу як зовні, так і всередині будинку. Спеціалісти допоможуть визначитись із необхідними деталями і якісно виконають заміри та встановлення конструкцій. А великий вибір продукції дозволить кожному клієнту доповнити свій дизайн оселі, додати йому унікальності та довершеності.

Vencedor - безпека вашої родини!


Безпека, надійність та функціональність – головні пріоритети компанії Vencedor LTD, продукція якої має ідеальний зовнішній вигляд та користується попитом завдяки своїй довговічності, адже увесь асортимент від провідних брендових українських та німецьких компаній.
Технічний прогрес долає всі бар’єри та дозволяє грабіжникам максимально швидко виконати своє завдання та піти непоміченими. Проникнення до оселі зазвичай відбувається крізь вікна, тераси, балконні двері. Причина в тому, що конструкції ПВХ-профілю легко продавлюються з допомогою простих механізмів та інструментів. Уникнути таких ситуацій можна завдяки конструкціям підвищеного рівня безпеки, на яких спеціалізується магазин вікон та дверей Vencedor LTD.

Які характеристики мають якісні протизламні вікна? Це, перш за все, масивний маталопластиковий профіль, що поєднується з відповідною товщиною металу у каркасі, протизламною фурнітурою та спеціальними датчиками, склопакетом надійної товщини. Не менш важливим є правильний монтаж.

Система має європейський рівень безпеки та різні класи захисту, серед яких кожен зможе обрати саме те, що йому підходить. Компанія Vencedor LTD пропонує фурнітуру Select із прихованими петлями, що є однією зі складових системи безпеки та суттєво впливає на зовнішній вигляд. В експлуатації такі конструкції набагато зручніші, ніж звичайні, оскільки більшість має набір додаткових елементів, таких як: блокада повертання ручки, мікропровітрювання, трампліни від провисання та балконна защібка.

Vencedor - безпека вашої родини!


Хвилюєтесь за сумісність таких конструкцій зі вже встановленою сигналізацією? Не варто, адже такі вікна повністю поєднуються з будь-якими типами сигналізації. Навіть при найменшій спробі проникнення у будинок спрацює сигналізація.
Магазин вікон та дверей Vencedor LTD радить поєднувати протизламні конструкції із сучасними системами сигналізації – це допоможе підвищити рівень захисту вашого житла.
Звертайтесь до професіоналів - завітайте до салону-магазину Vencedor LTD у Житомирі за адресою вул. Львівська, 14 та оберіть безпеку для своєї родини!

Vencedor - безпека вашої родини!

Телефон: +380 (412) 42 11 28; +38 (098) 225 12 37
Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/vikna.dveri.zhaluzi/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.