Азаров влаштує Житомиру важкий понеділок

Азаров влаштує Житомиру важкий понеділок
Понеділок, 29 серпня, буде для житомирян особливо важким. Адже саме на цей день перенесли відповідальний захід, яке мало відбутися сьогодні, 25 серпня, - приїзд Миколи Азарова.

Ще напередодні стало відомо, що Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров 25 серпня не приїде. Візит Глави Уряду до Житомира призначено на 29 серпня. Микола Азаров візьме участь у відкритті транспортної розв'язки на Трасі Київ-Чоп біля села Глибочиця під Житомиром.

Головне завдання розв'язки - розвантажити автопотоку в чотирьох напрямках. До цих пір тут було звичайне перехрестя, яке щодня створювало незручності для тисяч водіїв.

Вартість Глибочицькій розв'язки становить 200 мільйонів гривень. Гроші надійшли від європейських банків-кредиторів. Об'єкт називають унікальним для нашої держави - аналогів в Україну цього шляхопроводу немає. Схожа трирівнева розв'язка зараз є тільки в одній точці Європи, на Балканському півострові, в Хорватії.

У зв'язку з важливістю об'єкта в Житомирі говорять про можливість приїзду на його відкриття і Президента України Віктора Януковича. Подейкують, що відкриття переноситься саме через графік Президента.

Як повідомили сьогодні житомирські ЗМІ, вчора в Житомирі місцева влада відмінили головний концерт до Дня незалежності, пославшись на брак чи відсутність на нього грошей. Грошову проблему знаючі люди пов'язали саме з підготовкою до зустрічі в нашому місті Прем'єра і можливо Президента. Мовляв, всі гроші пішли на це важлива подія, яка відбудеться в понеділок, 29 серпня.

Источник: http://z-obektiv.com

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.