Зима - економимо тепло і енергію.

Зима - економимо тепло і енергію.
Скоро зима, треба подумати про економію енергії в зимовий час. Думка про те, як економити енергію, розбурхує уми багатьох люди круглий рік - особливо під час зимового сезону.

Якщо ви хочете зберегти енергію в холодну пору, треба оглянути весь будинок і, особливо ті місця, де можуть бути витоку тепла. Це означає, що треба знайти місця, де тепло йде, а холодне повітря проходить у будинок. Для економії енергії, щоб не мерзли руки і коліна, ущільните місця витоків тепла. Різні види матеріалів, перевірених часом, ви знайдете в будь-якому господарському магазині.

Ви також можете спробувати інші засоби для зниження споживання електроенергії та економії теплової енергії. Один приклад - перехід на енергозберігаючі лампочки. Замініть стільки лампочок, скільки можливо, і ви помітите значне скорочення вашого рахунку за електроенергію.

Інші, більш прості речі, такі як відключення світла, коли ви виходите з кімнати, вимикання приладів, коли вони не використовуються, може здатися дрібницею, але економію дають значну.

У зимовий період основна проблема, безумовно, тепло. Є способи економії на опаленні, не замерзаючи при цьому. Як приклад: можна поставити термостат на найменше значення, при якому ви все ще відчуваєте себе комфортно. Кожен раз, коли ви звикнете до нової налаштування, встановіть його трохи нижче.

Робіть це до тих пір, поки не відчуєте дискомфорт. Цей прийом може допомогти набагато зменшити споживання енергії на опалення, тільки утримайтеся від перемикання термостата від високої температури до низької в рази. Намагайтеся підтримувати стабільний рівень температури в будинку і дайте собі звикнути до неї.

Так як газ є дуже дорогим в наші дні, доповнюйте поповнення тепла невеликими переносними електричними обігрівачами. Ви можете переносити їх за собою, це дасть менше споживання енергії, ніж стаціонарний обігрів всього будинку.

Також допомагає звичка перевіряти прилади, які постійно включені, такі як водонагрівач і ваш холодильник. Спробуйте перевести їх регулятори нижче на пару поділів, але не переборщіть, бо їжа в холодильнику може зіпсуватися. Завжди можна придбати недорогий термометр, поставити його в холодильник і перевірити його час від часу. Що стосується водонагрівачів, переведіть його на більш низьку температуру на кілька градусів, він не повинен бути киплячим.

Протягом зимових місяців так потрібні тепло і затишок у домі, але не забувайте про те, що економія грошей і економія енергії йдуть рука об руку. Виконуйте наведені поради. Ради можуть здатися колекцією дрібниць, але ці дрібниці дадуть багато в довгостроковій перспективі. Це також означає, що ви повинні подивитися навколо себе і знайти гострим поглядом місця, де можна економити енергію.

Це дрібниці, як вважає багато хто. Але з малого будується велика. Скористайтеся цими нехитрими порадами, і ви будете приємно здивовані результатом!

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.