Автомобілі, кварити та земля: Цимбалюк, Сухомлин, Бочковський та Кудряшов показали декларації

Автомобілі, кварити та земля: Цимбалюк, Сухомлин, Бочковський та Кудряшов показали декларації
Декларації про доходи за 2013 рік Любов Цимбалюк, Сергія Сухомлина, Петра Кудряшова та Олександра Бочковського були оприлюднені на офіційному сайті міської ради.

Відповідно до них, найбільше в 2013 році заробив заступник міського голови Сергій Сухомлин – 1550625,51 гривень. Натомість Любов Цималюк заробила 243 тисячі гривень, а от її родина – трохи більше двох мільйонів. Нагадаємо, що і Сергій Сухомлин, і Любов Цимбалюк давно займались бізнесом. Цимбалюк стала виконувати обов’язки міського голови у лютому, а Сухомлина призначили першим заступником менше місяця тому.

Цимбалюк також задекларувала 4 земельні діляки, дачу, житлови будинок та 5 квартир. Також – 2 автомобілі Toyota та Wolkswagen. У власності родини є іще 2 легкові автомобілі. Більше 500 тисяч гривень родина Цимбалюк отримала в подарунок.

Натомість заступник Сергій Сухомлин задекларував свій Porsche cayenne 2011 року випуску. Ще один автомобіль – BMW – перебуває у власності його родини. У нього також є 1 квартира та 2 земельні ділянки. Розмір внесків до статутного капіталу підприємства складає більше 12 мільйонів. 420 тисяч гривень лежить на банківському рахунку.

Ще один заступник міського голови Олександр Бочковський заробив за 2013 рік 130 тисяч гривень. Має 1 земельну ділянку, 1 квартиру та дачу. Також задекларував автомобіль Опель.

А от керуючий справами Петро Кудряшов заробив більше за заступник – 149 тисяч гривень. Є власником 1 квартири.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.