"Уряд камікадзе" свою місію частково виконав - Шеремета

"Уряд камікадзе" свою місію частково виконав - Шеремета
Міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета переконує, що долар вже не галопуючий, - йдеться в сюжеті ТСН.марафону.

Шеремета сподівається, що валютний ринок ще більше стабілізується. "Ми лікуємо свою економічну хворобу. Україна була хвора на популізм. Економіка Україна була хвора на подвійну дефіцитозалежність", - сказав Шеремета. Колишній курс долара по 8 гривень він вкотре назвав неприроднім.

Він додав, що зараз Україна перебуває у досить неприродній ситуації через те, що економічна політика буде слаба і неправильна та через високу корупцію. Мовляв, якщо подолати ці дві проблеми, то можна говорити про економічний прорив.

Лідера президентських перегонів Петра Порошенка Шеремета назвав і практиком, і теоретиком у сфері економіки. Він підкреслив той факт, що Порошенко вільно спілкується іноземними мовами, таким чином, можна порозумітися із іноземними інвесторами та політиками.

Також Шеремета вважає, що "уряд камікадзе" свою місію частково виконав. Після президентських виборів уряд поки що буде працювати, але, мовляв, людина, котрій українці виказали таку підтримку у першому турі виборів, має сказати своє вагоме слово про формування Кабміну.

Нагадаємо, що раніше Яценюк назвав новий Кабмін "урядом політичних камікадзе".



Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.