Держземагенство Житомирщини видасть безкоштовно землю учасникам АТО. Трьом посмертно

Держземагенство Житомирщини видасть безкоштовно землю учасникам АТО. Трьом посмертно
Землевпорядники Житомирщини прийняли рішення про надання земельних ділянок учасникам АТО і рідним загиблих під час цієї операції.
Про це «Журналу Житомира» розповіли в прес-службі Головного управління Держземагентства у Житомирській області.

«На сьогодні його фахівці видали три наказу про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок близьким військових, які брали участь в АТО і до загибелі проживають на території Ружинського району. Земельні ділянки по 2 га кожна призначені для ведення особистого селянського господарства.
Крім того, на звернення двох військовослужбовців, що беруть участь в АТО, головне управління надало дозвіл на виготовлення проектів відведення земельних ділянок для ведення садівництва на території Пісковського сільської ради Житомирського району площею по 0,10 га», - інформують в установі.

Робота з надання можливої допомоги рідним, близьким загиблих і пораненим в ході проведення антитерористичної операції на сході країни не припиняється.

Фахівці землевпорядної служби Житомирщини проводять роз'яснювальну роботу з членами сімей загиблих і поранених військових про можливість отримати у власність за місцем їх реєстрації земельні ділянки сільськогосподарського призначення в межах норм безоплатної приватизації.

- Землевпорядники області прикладають всі зусилля, щоб хоч таким чином віддячити військових за проявлені мужність і патріотизм, - заявляють в ГУ Держземагентства у Житомирській області.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.