У Житомирі в поштовому цеху виявили конверти з підозрілим вмістом

У Житомирі в поштовому цеху виявили конверти з підозрілим вмістом
29 липня, близько 17.00, в житомирську міліцію надійшло повідомлення від працівника підприємства «Укрпошта» про те, що в приміщенні одного з цехів по обробці пошти виявлено два конверти з підозрілим вмістом, яка може представляти загрозу безпеці людей.

Про це інформує прес-служба УМВС України в Житомирській області.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні група УМВС Житомирського міськвідділу міліції, УДАІ, працівники вибухотехнічної служби НДЕКЦ при УМВС, представники інших правоохоронних органів та екстрених служб.

З приміщення поштового відділення була проведена евакуація персоналу і забезпечена охорона будівлі цеху та прилеглої території.

Експерти-вибухотехніки провели огляд підозрілих конвертів. У ході перевірки виявилося, що в них знаходилося кілька десятків антикварних монет, перемотану відправником м'яким матеріалом для обережного транспортування.

«Ніяких вибухових пристроїв або речовин, а також інших предметів, які можуть становити загрозу, правоохоронними органами не виявлено. Робота поштового відділення відновлена», - інформують в міліції.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.