В Україні вдвічі прискорилося падіння промислового виробництва

В Україні вдвічі прискорилося падіння промислового виробництва
Промисловість України продовжує зазнавати збитків та скорочувати виробництво. У липні спад промвиробництва прискорився вдвічі в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 12,1% із 5%, зафіксованих місяцем раніше.

Такі дані наводить Державна служба статистики. Проте у звіті не враховані цифри з тимчасово окупованих територій - Автономної Республіки Крим та Севастополя, пише УНІАН.

Зростання виробництва в липні 2014-го порівняно з торішнім липнем за галузями промисловості зафіксовано лише у виробництві фармацевтичних продуктів і препаратів – на 4,1%. Решта галузей показала падіння. Зокрема, найбільший спад у видобутку кам'яного й бурого вугілля – на 28,7%, машинобудуванні – на 23,8%, хімічній промисловості - на 22,2%, виробництві коксу та продуктів нафтопереробки – на 15,9%, виробництві гумових і пластмасових виробів – на 13,8%, виробництві меблів та іншої продукції – на 12,5%, металургії – на 12,3%.

Темпи промислового спаду в липні стали найвищими з часів фінансової кризи 2008-2009 років, пише LB.ua. За останні два роки темпи падіння виробництва ще не перевищували 9%. Востаннє настільки різкий спад, як цьогорічного липня, фіксували у вересні 2009 року.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.