Україна відзначає День державного прапора

Україна відзначає День державного прапора
У суботу, 23 серпня, відзначається День державного прапора України. В цей день по всій країні відбуваються церемонії підняття українського прапора.

Основні святкові заходи відбудуться у столиці України.
Так, о 09:00 президент України Петро Порошенко візьме участь у церемонії урочистого підняття державного прапора на Софійській площі в Києві. Після цього у Софії Київській відбудеться урочистий молебень з нагоди свята.

В 10:00 відбудеться підняття державного прапора на щоглі біля будинку Київської міської ради за участю мера Києва Віталія Кличка, депутатів Київради нинішнього і попередніх скликань, громадськості.

У будівлі Київради також заплановано урочисте вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним киянам, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті та мистецтві.

Крім того, біля Київміськадміністрації розгорнуть державний прапор України - 5м х 25м.

Також о 10:00 на Майдані Незалежності стартує кільцева гонка на велосипедах з фіксованою передачею Kiev Fixed Criterium 3, в 12:00 - благодійна велогонка для журналістів Horizon Media Cup, а в 13:00 - патріотичний велопарад.

Всього в День державного прапора заплановано майже 900 масових заходів. Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі і закликають громадян дотримуватися правопорядок.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.