Житомирська міськрада хоче отримувати плату за комунікації в землі і перерахувати їх

Житомирська міськрада хоче отримувати плату за комунікації в землі і перерахувати їх
У Житомирській міській раді хочуть розглянути рішення про інвентаризацію всіх комунікацій, що знаходяться в міській межі і отримувати з них плату за використання землі.

Таку пропозицію у вигляді проекту рішення "Про проведення інвентаризації об'єктів енергетичної, телекомунікаційної та газової систем, розміщенні на земельних ділянках в межах міста Житомира і забезпечення сплати за користування землею" надійшло в міськраду від депутата Юрія Мойсеєва та представника ГО "Юнитек" Тараса Боросовского.

Вони пропонують наступне:

1. Зобов’язати ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Житомиргаз», Житомирську філію ПАТ «Укртелеком» та операторів мережі мобільного зв’язку, кабельних мереж та інтернет-провайдерів:
- до 01.12.2014 р. надати виконавчому комітету Житомирської міської ради (в особі Управління комунального господарства) схеми розміщення та документи право власності на об’єкти енергетичної, телекомунікаційної та газопровідної інфраструктури (опори повітряних ліній електропередач, трансформаторні підстанції, розподільчі пункти та пристрої, станційні споруди, антени, вежі, інженерні комунікації та інші технічні засоби телекомунікації), які розмішуються в межах міста Житомира.

2. Доручити Управлінню регулювання земельних відносин Житомирської міської ради, спільно з Управлінням комунального господарства та КП «ЖМЦЗВ»:
- до 01.04.2015 р. провести інвентаризацію земель енергетичної, телекомунікаційної та газопровідної інфраструктури (опори повітряних ліній електропередач, трансформаторні підстанції, розподільчі пункти та пристрої, станційні споруди, антени, вежі, інженерні комунікації та інші технічні засоби телекомунікації), що знаходяться у комунальній власності;

3. ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Житомиргаз», Житомирську філію ПАТ «Укртелеком» та оператори мережі мобільного зв’язку, кабельних мереж та інтернет-провайдери до 01.05.2015 р. звернутися до Житомирської міської ради з заявами щодо оформлення прав на земельні ділянки на яких розташовані об’єкти енергетичної, телекомунікаційної та газопровідної інфраструктури (опори повітряних ліній електропередач, трансформаторні підстанції, розподільчі пункти та пристрої, станційні споруди, антени, вежі, інженерні комунікації та інші технічні засоби телекомунікації), які розміщуються в межах міста Житомира.

4. Управлінню регулювання земельних відносин Житомирської міської ради та постійній комісії Житомирської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування сприяти найшвидшому розгляду поданих заяв та розгляду на сесії міської ради.

5. ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Житомиргаз», Житомирській філії ПАТ «Укртелеком» та операторам мереж мобільного зв’язку, кабельних мереж та інтернет-провайдерам, після отримання рішення на виготовлення проекту відведення земельних ділянок під інженерними комунікаціями, протягом 3-х місяців виготовити та надати на затвердження сесії міської ради проект землеустрою погоджений відповідно до чинного законодавства, з послідуючим укладанням договорів оренди.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Житомирської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування, першого заступника міського голови.



Про ОО "Юнитек" у довіднику організацій України говориться, що це громадська обласна організація, керівник організації Тарас Боросовский. Напрямок діяльності - розвиток громадянського суспільства.

Види діяльності - надання інформаційних послуг.

Регіон: Житомир

Юридична адреса: проспект Миру, 12

Контактні телефони: 0412 25 40 86

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.