До Житомира докотилося землетрус, що стався в румунських Карпатах

До Житомира докотилося землетрус, що стався в румунських Карпатах
Сьогодні ввечері у Житомирі близько 21:00 жителі міста відчули землетрус.

Про це повідомляють користувачі на форумі «Журналу Житомира» і в соціальних мережах. Трясло в районах Богунії, Панчішної фабрики і на Вокзалі. Поштовхи тривали близько п'яти хвилин.

У квартирах гойдалися люстри, дзвенів посуд, багато житомирян відчували як гойдаються перекриття. Станом на 21:30 поштовхи припинилися.

У МНС підтверджують, що від житомирян сьогодні ввечері стали надходити повідомлення про землетрус. Поки що в управлінні не можуть офіційно підтвердити, що це був саме землетрус пов'язане з сейсмічною активністю.

Зазначимо, що поштовхи також відчувалися і в інших містах України, зокрема в Києві, Вінниці, Хмельницькому і більшою мірою в Одесі.

Найімовірніше, до нас докотилася сейсмічна хвиля від землетрусу, який стався сьогодні ввечері в Румунії. Магнітуда в епіцентрі - 5,3 балів за шкалою Ріхтера. Епіцентр підземних поштовхів, які відчувалися і в сусідній Молдові, знаходився в регіоні Вранча в Карпатах. Вогнище залягало на глибині більше 100 км. Про жертви і руйнування не повідомляється.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.