Для реконструкції траси Київ-Чоп на Житомирщині виділили 24 га землі

 Для реконструкції траси Київ-Чоп на Житомирщині виділили 24 га землі
Земельні ділянки загальною площею 24,159 га надані Службі автомобільних доріг в Житомирській області для реконструкції траси Київ - Чоп.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів України з посиланням на розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 листопада 2014 р. №1090-р «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок».

«Службі автомобільних доріг в Житомирській області надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною орієнтовною площею 24,159 гектара. Це землі державної власності лісового фонду, які перебувають у постійному користуванні державного підприємства «Житомирське лісове господарство», - йдеться в повідомленні.

Згідно з розпорядженням Кабміну земля буде передана зазначеної Служби у постійне користування із зміною цільового призначення для реконструкції автомобільної дороги Київ - Чоп на ділянці км 129 + 600 - км 151 + 730.

За даними прес-служби, реалізація розпорядження дозволить Службі автомобільних доріг в Житомирській області розробити проект землеустрою щодо відведення необхідних земельних ділянок і отримати їх в постійне користування для реконструкції автомобільної дороги Київ - Чоп на відповідній ділянці.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.