Бомбосховища житомирських райрад перебувають в хорошому стані

Бомбосховища житомирських райрад перебувають в хорошому стані
Заступник голови Житомирської обласної ради Руслан Годований 26 січня оглянув притулку цивільного захисту населення у Житомирі.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Це підвальні сховища, які знаходяться в адмінбудинку за адресою майдан Корольова 3/4 і в приміщенні Корольовського та Богунського районних рад.

«Можу сказати, що ситуація різна: від хорошого до не дуже хорошою. Бомбосховище за адресою Корольова, 3/4 потребує відновлення, оскільки воно було знято з обліку. Будемо з'ясовувати, чому воно в такому стані, і відповідні служби повинні понести відповідальність. Позитивна ситуація в приміщеннях Богунського та Корольовського районних рад міста Житомира: збережені санвузли, матеріальне оснащення, прибрано, є вивіски, які вказують напрям до сховища», - ділиться побаченим Руслан Годований.

Нагадаємо, на даний момент в Житомирі визначено 600 бомбосховищ у підвалах багатоквартирних будинків та 7 окремих бомбосховищ в центрі міста. У найближчі дні на інформаційних дошках житлових будинків буде розміщена інформація за адресою, номером телефону та ПІБ особи, відповідальної за найближче бомбосховище, а також з контактами Міського інформаційного центру.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.