День молоді в Житомирі: концерт в Гідропарку і віджимання на площі

День молоді в Житомирі: концерт в Гідропарку і віджимання на площі
В останні вихідні червня в Житомирі відзначатимуть свято День молоді.

Голова Молодіжної ради при виконкомі житомирської міськради Олександр Куликов в ефірі каналу СК1 розповів про заплановані святкові заходи.

За його словами, повертати Студентську республіку в цьому році не будуть, але свято зроблять теж значним. Він пройде в трьох напрямках: спортивне, інтелектуальне і музичне.

"27 червня о 10:00 на Соборній площі молодь спробує встановити рекорд Книги Гіннеса за віджимань. Планують зібрати 5000 учасників. Потім буде акція, яка приверне увагу до проблем Сніду. Після чого відправляться в Гідропарк, де буде основна частина свята", - сказав Олександр.

У Гідропарку будуть спортивні майданчики з різними змаганнями. Також проведуть інтелектуальні ігри типу, мафії та інші.

"Ми плануємо художню сцену для творчої молоді: виступи, фотосушка і т. д. А на завершення вечора на великій сцені відбудеться концерт відомих українських гуртів: «Тінь Сонця», «Веремій» та «Гапочка»", - зказав Куликов.

Кошти на проведення свята повинні забезпечити Житомирський міської та обласної рад.

"В міськраді на це дають 25 000 гривень. Домовилися з облрадою, що ті теж допоможуть. Звичайно, шукаємо спонсорів на звук", - говорить Олександр Куликов.

Виконком Житомира повинен сьогодні розглянути рішення. Його будуть вносити "з руки", бо, зазначає організатор, в Програму вносили багато змін і не було часу, щоб виставити його за 20 днів на сайті міськради, як того вимагає закон.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.