У Росії побудують район на 120 тисяч осіб

У Росії побудують район на 120 тисяч осіб
Компанія «Центр пайового будівництва » має намір звести великий житловий масив у Всеволожську районі Ленінградської області.

Проект комплексного освоєння території в 100 га біля селища імені Свердлова на кордоні з Петербургом передбачає будівництво понад 4 млн кв. м житла. Цю землю « ЦДС » придбала близько трьох місяців тому.

Робота над проектом знаходиться в початковій фазі. Повністю завершити будівництво району на 120 тис. чоловік планується через 20-25 років.

За даними адміністрації регіону, в даний час в Ленобласті ведеться будівництво 2,8 млн кв. м житла. У 2012 році було побудовано 1,2 мільйона «квадратів». У поточному році планується здати 1,4 млн кв. м, а до 2017 року влада розраховує довести щорічний обсяг введення до 3 мільйонів «квадратів».

Зокрема, на території Ленобласті буде частково реалізований проект з будівництва міста-супутника «Південний », схвалений на початку грудня губернатором Георгієм Полтавченко. На ділянці в 1455 га вздовж Київського шосе за 14 років компанія « Старт Девелопмент » хоче побудувати 3,6 млн к. м житла для 102,8 тис. осіб. «Міська » частину проекту передбачає зведення квартир на 134 тис. чоловік.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.