Ринок нерухомості ОАЕ демонструє стрімке зростання

Ринок нерухомості ОАЕ демонструє стрімке зростання
Зростання прибутку від купівлі нерухомості на 9-12% в рік продовжує залучати в країну іноземних інвесторів.

Ринок нерухомості ОАЕ знаходиться на підйомі і демонструє величезний потенціал для подальшого зростання, стверджується в дослідженні Tasweek Real Estate Development and Marketing. За даними компанії, внесок сектора нерухомості в ВВП країни до кінця 2013 року складе $ 30,3 млрд., які до кінця 2014 року зростуть до $ 32,13 млрд. Що стосується попередніх років, то в 2012 році показники були рівні $ 29,46 млрд., а в 2009 - $ 26,95 млрд., передає Khaleej Times.

У той час, як європейські країни борються з наслідками кризи, покупці нерухомості шукають можливості для надійних і вигідних інвестицій і знаходять їх в ОАЕ. Зростаюча кількість нових проектів в Дубаї та Абу-Дабі не тільки приваблює іноземних інвесторів, але і створює велику кількість нових робочих місць, зміцнюючи ринок.

У дослідженні звернуто особливу увагу на зміцнення ринку нерухомості Абу-Дабі, який демонструє стабілізацію і зростання цін у деяких областях, завдяки великим проектам-таким, як будівництво на заході емірату вартістю $ 67 млрд. У Дубаї ж, крім іншого, подорожчає оренда, оскільки Виконавча рада скасував верхній поріг для орендних ставок.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.