Чи є дороги і транспорт проблемами до Євро-2012 + Відео

Чи є дороги і транспорт  проблемами до Євро-2012 + Відео
31.05.2011, НовиниЄвро 2012
Основні проблеми підготовки до Євро-2012 - громадський транспорт і якість доріг-. Принаймні так вважає Борис Колесніков.
Разом з тим, він зазначив: всі чотири українських міста, що прийматимуть футбольний чемпіонат, однаково підготувалися до цієї події.

"З таких великих проблем залишилося, по великому рахунку, дві - це громадський транспорт і якість дорожнього покриття. Ми працюємо над ними. Я думаю, всі міста гідно зустрінуть Євро", - каже віце-прем'єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесніков.

Представники офіційної делегації високопосадовців УЄФА, що прибули в Україну перевірити готовність ключових об'єктів інфраструктури, впевнені: Україна успішно прямує до проведення Євро-2012.

"Побачене говорить про те, що все буде добре. Ми вкладаємося в графік. Тому складається враження, що так буде і надалі", - каже виконавчий директор UEFA Events SA Девід Тейлор.
Крім того, вже 15 червня Україна та Польща звітуватимуть перед наглядовою радою УЄФА про стан готовності до Євро-2012. Тоді Україна отримає загальну оцінку своєї роботи.



Источник: http://24tv.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.