На об'єкти Євро-2012, журналістам посилили правила допуску

На об'єкти Євро-2012, журналістам посилили правила допуску
Журналісту необхідно підтвердити професію та надати копії опублікованих матеріалів, для пропуску на будівельні майданчики львівських об'єктів Євро-2012.

"Для розгляду заявки на акредитацію журналістів і технічних працівників ЗМІ необхідно відправити на фірмовому бланку ЗМІ факсом або електронною поштою офіційну заявку", — йдеться у повідомленні.
Крім того, необхідно вислати "копії відповідних документів, що підтверджують професійну професію, або рекомендації професійного об'єднання журналістів та заповнену акредитаційну картку".

Межі доступу до будівельних об'єктів, представників ЗМІ та офіційних делегацій визначає керівництво будівельної компанії, враховуючи виробничий процес.
"Акредитовані журналісти в п'ятиденний термін в обов'язковому порядку повинні надати в прес-службі ДП "Західінфрапроект" копії опублікованих матеріалів/сюжетів", — зазначається в повідомленні.

"У разі висвітлення заходу, і не надання копії опублікованих матеріалів/сюжетів, перевищення журналістом своїх прав і невиконання обов'язків, регламентованих статтею 26 закону "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні", його акредитація може бути припинена", — заявили на підприємстві.

Источник: http://24tv.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.