На НСК «Олімпійський» створять алею зірок. ФОТО

На НСК «Олімпійський» створять алею зірок. ФОТО
14.12.2011, НовиниЄвро 2012
Сьогодні на НСК «Олімпійський» продовжують підготовку до чемпіонату. Зокрема, повним ходом триває облаштування зони гостинності УЄФА. Тут передбачено будівництво багаторівневої споруди, де зможуть спілкуватися та проводити час понад 10 тисяч членів клубу УЄФА.

Також НСК «Олімпійський» з’явиться сектор для ветеранів «Динамо». На ньому будуть улаштовані іменні місця. Під цей сектор буде виділено близько 300-400 сидінь, які будуть розподілені серед екс-гравців. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» під час урочистої церемонії підписання договору оренди між ФК «Динамо» та НСК «Олімпійський» сказав генеральний директор Державного концерну «Укрспортарена» Володимир Генінсон.

«У нас є також гостьова ложа, куди ми будемо запрошувати усіх ветеранів. Це те, про що ми спілкувалися з президентом «Динамо» - ті штрихи, які ми обговорювали перед самим фіналом укладання договору», - наголосив пан Генінсон.

Поряд з цим, як повідомив президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс, на НСК найближчим часом з’явиться «Алея зірок». «Не будемо розкривати секрети цієї алеї, але на арені будуть встановлені спеціальні телевізійні монітори, де про кожного гравця буде розповідь про те, як цей футболіст виступав, будуть фрагменти його ігор», - резюмував керівник київського футбольного клубу.

Фактом укладання договору залишилися задоволені обидві сторони: «біло-сині» отримують у своє використання ультрасучасний футбольний стадіон, а «Олімпійський» матиме змогу провести додаткові тестові події в контексті підготовки до континентальної першості-2012. Перша з таких подій відбудеться вже на початку весни 2012 року: у 21-му турі національного чемпіонату (базовий день проведення – 3 березня) «Динамо» в дербі прийматиме «Арсенал».

Слід зазначити, що окрім київського «Динамо» на «Олімпійському» свої матчі проводитиме й національна збірна країни. 11 листопада «синьо-жовті» вже протестували оновлену арену феєричною грою з одним з головних фаворитів майбутнього Євро командою Німеччини (3:3). Саме на НСК команда Олега Блохіна проведе стартовий матч Євро – 11 червня зі шведами.

На НСК «Олімпійський» створять алею зірок. ФОТО


ФОТО: general-kosmosa.livejournal.com



Источник: euro2012

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.