По океану в Україну везуть перший потяг "Hyundai"

По океану в Україну везуть перший потяг "Hyundai"
31.01.2012, НовиниЄвро 2012
Перший швидкісний поїзд "Hyundai" прибуде до України вже за 40-45 днів, а з травня українці та гості нашої держави зможуть їздити на нових швидкісних поїздах. Про це сьогодні, 31 січня, повідомив Віце-прем'єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков під час прес-конференції за підсумками роботи у 2011 році.

"Вчора перший поїзд Хюндай був завантажений на корабель і вийшов до Одеського порту. Він буде у плаванні близько 40-45 днів. Ми хотіли б, щоб українці поїхали в травні вже на нових поїздах", - зазначив Борис Колесніков.
Бронювання квитків на поїзди "Hyundai" розпочнеться вже з середини травня. До цього часу поїзди проходитимуть технічне випробування та обкатку на вітчизняній залізниці.

Борис Колесніков зауважив, що квитки на швидкісні поїзди "Hyundai" можна буде бронювати через Інтернет, а відтак вони будуть доступними і для туристів, що планують відвідати Україну. "15 травня почнеться продаж квитків через Інтернет для всіх бажаючих", - сказав Борис Колесніков.

Нагадаємо, отримання 10 нових міжрегіональних електропоїздів у дев’ятивагонній комплектації у "Hyundai Corporation" для впровадження в Україні швидкісного залізничного руху закріплено в контракті з компанією "Hyundai Corporation", який підписали начальник Південної залізниці Віктор Остапчук та голова правління "Hyundai Corporation" Чунг Монг-Хук 16 грудня 2010 року.
Перший швидкісний поїзд "Hyundai" було презентовано у Кореї 20 грудня 2011 року.

Шість поїздів виробництва "Hyundai Rotem" будуть надані Укрзалізниці до Євро-2012 і з’єднають між собою чотири міста, що прийматимуть Євро-2012. Завдяки цим поїздам відстань від столиці до Харкова можна буде подолати за 3,5 години, до Львова – за 4,5 години, до Донецька – за 5,5 годин. Ще чотири поїзди із десяти залізниця отримає після проведення Чемпіонату.

Нагадаємо, 20 грудня Україні було презентовано перший швидкісний поїзд "Hyundai", завдяки яким відстань від столиці до Харкова можна буде подолати за 3,5 години, до Львову – за 4,5 години, до Донецьку – за 5,5 годин.

По океану в Україну везуть перший потяг "Hyundai"

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.