Житомир та Євро-2012: готелі без ремонту, місто без громадських туалетів

Житомир та Євро-2012: готелі без ремонту, місто без громадських туалетів
Під час недавнього засідання Ради керівників підприємств та підприємців Житомира обговорювалася підготовка Житомира до Євро-2012.

Як повідомляв вже портал ZThata – міське управління культури розробило туристичний буклет на 3 мовах (англійській, українській та російській), який теоретичні туристи мають шукати у готелях міста та під час зупинок на АЗС поблизу Житомира. Чи з’явиться у Житомира туристичний сайт сказати важко.

У Житомирі після конкурсу залишилось 5 туроператорів які можуть приймати іноземних туристів.

Готелі без ремонту проте з Wi-Fi!


Голова засідання Ради керівників підприємств та підприємців Житомира - Валерій Онопрієнко не погодивсь з думками Миколи Костриці про низькій рівень сервісу у готелях.

- Я не погоджуюсь, що нам необхідно за 100 днів кардинально відремонтувати готелі. Це не реально, не можливо і не потрібно, тому що на кожен гаманець є свій готель. Єдине, у мене буде прохання до представників готелів – встановити Wi-Fi, оскільки це не дорого коштує.

Нагадаємо, нещодавно у Житомирі побувала телевізійна програма «Ревізор», яка їздить по Україні та перевіряє готовність ресторанів, готелів та інших громадських закладів до прийому туристів під час Євро-2012. Ведуча програми залишилась вкрай незадоволена рівнем обслуговування у готелях Житомира.

Численні туристи з Європи нарікають на шалені ціни, які підняли готелі, маючи на меті видоїти з кишень туристів чим побільше грошей. Микола Костриця також говорив про цю проблему у Житомирі.

Громадські туалети? Ні, не чули!

Житомир та Євро-2012: готелі без ремонту, місто без громадських туалетів


У місті досі залишається не вирішеною проблема з громадськими вбиральнями. Петро Кудрящов лише коротко відповів що міська влада займається зараз цим питання та шукає шляхи його вирішення. У фан-зоні на території ТРК «Глобал.ua» будуть встановленні біотуалети.

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.