Житомир та Євро-2012: Фанзони та зони гостинності

Житомир та Євро-2012: Фанзони та зони гостинності
У Житомирі за 90 днів до початку чемпіонату з футболу Євро-2012 триває підготовка міста до прийому туристів.

Керуючий справами Житомирської міської ради Петро Кудряшов, під час недавнього засідання Ради керівників підприємств та підприємців Житомира, заявив присутнім, що на громадському транспорті Житомира будуть встановленні англомовні таблички для зручності туристів. Також міською владою розглядається питання про встановлення англомовних табличок – назв головних вулиць на фасадах будівель.

- У нас є що показати і нам не соромно, - заявив Кудряшов.

За задумом міської влади на території ТРК «Глобал.ua» буде створена фанзона - велика площа (10 тис. м. кв), на якій буде розміщено величезний телеекран, і де фанати зможуть дивитися матчі Євро-2012. Основними користувачами фанзони будуть власне житомиряни. Детальніше, як вона виглядатиме та що там ще буде розміщено не зрозуміло. Під час засідання цієї ради мала відбутись показ презентації фанзони, але до цього питання чомусь не дійшли, очевидно поки.

Начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Олена Сарно заявила, що у мережі Інтернет буде розміщена 3D версія фанзона, але де теж поки не відомо.

- Потрібно визначити генерального оператора – це нагальна проблема, над якою будемо працювати. Матчі будуть проходить у визначений час, а що далі 9 ми маємо запрацювати свято людям впродовж 24 днів. Також у ас є завдання – у нас не має гарного знання іноземної мови. Тому у зонах гостинності будуть працювати волонтери - студенти інязу ЖДУ ім.. Франка. «Зони гостинності» це просто на всього місця, де люди зможуть відпочивати та харчуватись, як то кафе, паби, ресторани.

На сьогодні відомо, що 28 об’єктів громадського харчування працюватимуть для туристів, це і є ті зони гостинності.

Портал ZThata повідомляє, що 28-30 березня у Києві у Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться Міжнародна виставка «Україна - Подорожі та Туризм» UITT 2012, де буде представлений і Житомир. Що покаже наше місто? – дізнаємось незабаром.

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.