Перші два електропоїзди "Hyundai" прибули до Одеського порту

Перші два електропоїзди "Hyundai" прибули до Одеського порту
12.03.2012, НовиниЄвро 2012
Перші два склади міжрегіональних електропоїздів виробництва "Hyundai Rotem" вже прибули до Одеського морського торговельного порту. Увечері 11 березня до порту їх доставив спеціальний морський транспорт. Про це повідомив заступник генерального директора Укрзалізниці Леонід Лобойко.

За його словами, наразі тривають митні процедури, після чого розпочнеться вивантаження техніки. Фахівці розраховують, що вивантаження триватиме упродовж двох-трьох днів. Потім електропоїзди доставлять до моторвагонного депо Одеса-Застава-1, де здійснюватиметься їх підготовка до транспортування на Південну залізницю до станції Харків.

Для прийому електропоїздів виробництва "Hyundai Rotem" у депо Одеса-Застава-1 працівники Одеської залізниці здійснили поточний ремонт цехів та тракційних колій, які знаходяться безпосередньо у депо.

Для формування і відстоювання електропоїздів укладено додаткову колію. На деповських коліях замінені на нові шпали та стрілочні переводи. Також в цехах встановлені нові освітлювальні прилади.
До прийому іноземних колег-залізничників підготовлені робочі місця та кімнати для відпочинку.

Як повідомив заступник генерального директора Укрзалізниці Леонід Лобойко, вже відвантажені третій та четвертий склади міжрегіональних електропоїздів, вони так само прибудуть в Україну морем у середині квітня, а п'ятий та шостий – у першій декаді травня поточного року. Введення в експлуатацію 6 складів електропоїздів буде здійснено до 1 червня 2011 року.

Нагадаємо, відповідно до укладеного контракту з корейською компанією "Hyundai Rotem" на закупівлю 10 міжрегіональних двосистемних поїздів поставку чотирьох інших електропоїздів буде здійснено до кінця 2012 року.

Довідка


Вагони міжрегіональних електропоїздів обладнані:
- клімат-системою; герметичними міжвагонними переходами;
- вакуумними туалетами; кріслами, що регулюються;
- моніторами для перегляду відеопродукції;
- багажними полицями та багажними відсіками для великогабаритного багажу;
- буде надана можливість харчування та користування Internet (Wi-Fi);
- один із головних вагонів електропоїзда обладнаний 2 місцями, які пристосовані для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.