Усі міста-господарі готують наметові містечка для гостей Євро-2012

Усі міста-господарі готують наметові містечка для гостей Євро-2012
29.03.2012, НовиниЄвро 2012
Приймаючі міста Євро-2012 – Київ, Донецьк, Львів та Харків готують кемп-парки для того, щоб розмістити за демократичними цінами тисячі фанів з Європи, які відвідають матчі Євро-2012. Про це в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» заявив керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

За його словами, такі табори є зоною відповідальності не УЄФА, а приймаючих міст, які зобов’язувались створити всі умови для проживання вболівальників. «Нема такого поняття, як офіційні кемпінги УЄФА. Відповідальність лежить передовсім на містах-господарях турніру. Сьогодні є багато ідей, які дозволяють забезпечити проживання за доступними цінами. Важливо, щоб і сервіс у цих таборах був адекватним для європейців», - завважив керівник МОК. Водночас він додав, що УЄФА ретельно перевіряє, щоб заявлені кемпінги не були «фата морґана», а реальними об’єктами приймаючих міст.

«Можна легко розпізнати, реальний це об’єкт чи примарний. Якщо кемпінг координує свою роботу з місцевою владою – тоді проект реальний. Якщо ні – його організатори напряму не несуть відповідальності за проживання фанів, тож можуть і не дотримати слова», - пояснив директор турніру.

Водночас Маркіян Лубківський наголосив, що сьогодні є чотири реальні проекти наметових містечок в приймаючих містах для розміщення вболівальників.

Нагадаємо, приймаюче місто Київ готується розмітити у кемпінгу на Трухановому острові столиці фанів збірної Швеції. До поселення у наметовому містечку Києва вже придивляються близько 6 тисяч шведів, та є прогнози, що до початку турніру кількість охочих збільшиться до 15-16 тисяч.

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.