Укрзалізниця запустила перший швидкісний потяг для Євро-2012

Укрзалізниця запустила перший швидкісний потяг для Євро-2012
Швидкісний поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ), 2 квітня 2012 року вирушив у перший рейс за маршрутом між двома приймаючими містами Євро - Харків-Київ. Перший склад локомотивної тяги вітчизняного виробництва, розрахований на рух зі швидкістю до 160 км/год та отримав категорію фірмового поїзда 1-го класу. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.

«Укрзалізниця» підтвердила категорію і коефіцієнти фірмовості міжрегіонального швидкісного поїзда №161/162 сполученням Харків – Київ. Він відправляється з Харкова о 7:14 ранку, прибуває до Києва о 12:56. Зі столиці назад відправляється о 17:30, а о 23:10 (тобто на 10 хв. раніше порівняно з колишнім графіком) прибуває на перон харківського вокзалу», - сказав начальник пасажирської служби Південної залізниці Володимир Гуляєв.

Зазначимо, що в травні за маршрутом Харків - Київ буде запущено «Hyundai», після чого швидкісний Крюківський поїзд курсуватиме за маршрутом Харків - Сімферополь.

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.