Wi-Fi у поїздах «Хюндай» з’явиться з 28 травня

Wi-Fi у поїздах «Хюндай» з’явиться з 28 травня
26.05.2012, НовиниЄвро 2012
У швидкісних поїздах «Хюндай» бездротовий Інтернет Wi-Fi запрацює з 28 травня 2012 року, із початком курсування поїздів за регулярним графіком. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков у Львові після прибуття промо-рейсу швидкісного «Хюндаю» з Києва.

«Як ми і обіцяли, Wi-Fi працюватиме у поїздах «Хюндай» з 28 травня», - сказав Віце-прем’єр-міністр України.

В даний момент залізничники закінчують організацію роботи телекомунікаційної мережі бездротового доступу до мережі Інтернет в поїздах.

Нагадаємо, в п’ятницю, 25 травня, з Центрального залізничного вокзалу Києва був урочисто відправлений перший швидкісний потяг «Хюндай» у промо-рейс до Львова.

Нові швидкісні поїзди суттєво зекономлять час подорожі пасажирів. Згідно з експериментальним графіком руху, тривалість подорожі з Києва до Харкова складе 4 години 25 хвилин, зі Львова до Києва – 4 годин 55 хвилин та шість з половиною годин з Києва до Донецька. Після закінченню дії експериментального графіка відстані між цими містами поїзди долатимуть ще швидше – на 15-30 хв.

Регулярний рух «Хюндаїв» з Києва до Львова (1 пара поїздів) та Харкова (2 пари поїздів) стартує з 27 травня, а між Києвом та Донецьком поїзд корейського виробництва почне курсувати на початку червня.

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.