В'їзд на Михайлівську в Житомирі перекрили клумбами. ФОТО

В'їзд на Михайлівську в Житомирі перекрили клумбами. ФОТО
22 липня, працівники КП «Зеленбуд» перекрили в'їзд на вулицю Михайлівську з боку вулиці Лятошинського.
Заступник мера Житомира Юрій Моїсеєв, коментуючи це нововведення повідомив, що, перекриття в'їзду здійснюється з урахуванням численних звернень громадських організацій і жителів міста Житомир.

- Розглядалося два варіанти перекриття вулиці - встановлення шлагбаума і клумб. Раніше при цьому в'їзді майже рік функціонував шлагбаум, проте його зламали. Для того, щоб встановити міцний шлагбаум і обладнати місце відеоспостереженням і пультом управління потрібно близько 75 тис. гривень. Ми обговорюємо з підприємцями, які працюють на вулиці Михайлівській, питання співфінансування, так як для міського бюджету - це значні кошти. В інтересах підприємців ми могли б визначити час, скажімо, з шостої ранку до восьмої години ранку, для підвозу товару в магазини, - зазначив Юрій Моїсеєв.
Зараз в'їзд перекрили шляхом встановлення клумб, доглядати і обслуговувати які буде КП «Зеленбуд» - повідомляє прес-служба Житомирської міськради.

Моїсеєв висловив сподівання, що житомиряни будуть дбайливо ставитися до клумб, адже таке перекриття дозволить вулиці Михайлівській дійсно стати пішохідною, де можна безпечно прогулятися і показати її гостям міста.
І хоча тепер, здається, що вулиця стала пішохідною - в теж час начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Костятин Підпокровний говорить, що машини якимось чином будуть під'їжджати до кафе і магазинам по вул. Михайлівській з боку проїзда Скорульського - повідомляє сайт «Перший Житомирський».

За словами Підпокровного на цьому тижні почнуться роботи з капітального ремонту вулиці, для цього необхідно обмежити рух транспорту. При цьому Підпокровний також підтверджує, що вулицю перекрили і через прохання городян.

Як повідомляли раніше - нещодавно чиновники Житомирської міськради розповіли, що за їхніми підрахунками повна капітальна реконструкція вулиці Михайлівській обійдеться в 17,79 млн. грн. Роботи по першому етапу цієї реконструкції, як заявлялося, повинні початися вже з дня на день.


В'їзд на Михайлівську в Житомирі перекрили клумбами. ФОТО

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.