Житловий комплекс «Капучіно»: Нові квартири в Житомирі за ціною від 7399 грн/кв.м.

Житловий комплекс «Капучіно»: Нові квартири в Житомирі за ціною від 7399 грн/кв.м.
Який з українських господарів не стикався з типовою ситуацією: коли робиш ремонт старого будинку чи квартири - неякісна кладка стін (та їх кривизна як наслідок), перекошені панелі, незручне планування житла, розетки, вимикачі та інженерні мережі розміщені не там, де нам потрібно, не так, як нам зручно. І пригадується стара добра істина: "Краще зруйнувати старе житло та збудувати нове, аніж намагатися вирівняти, перепланувати та відремонтувати старе".

Ми перевірені часом. Розмірковуючи так само, як і Ви, ми готові сьогодні запропонувати Вам таке нове житло - адже зараз у Житомирі всеукраїнський забудовник "Набережний квартал", який будує доступне житло у 18 з 24 областей України (а це всі області України, окрім Закарпатської, Івано-Франківської, Полтавської, Донецької та Луганської), нині зводить уже другий житловий комплекс у Житомирі, адже першу секцію першого житлового комплексу "Набережний квартал" (вул. Бородія, 50А) здано в експлуатацію ще 20 червня цього року. Сьогодні закінчується будівництво другої секції і триває будівництво третьої секції.

А тим часом у іншому районі Житомира - Крошня - ми почали будівництво нового житлового комплексу "Капучіно". Будівельний майданчик розгорнуто по вулиці Щорса, 99-Б.

ЖК "Капучіно" знаходиться за два квартали від Сінного ринку, поруч є ще один продуктовий ринок, безліч магазинів та супермаркет, два дитячих садочки, дві школи (№16 та 28), Агроколедж, поштові служби (Нова пошта, Укрпошта), філії банків. Місце має зручне транспортне сполучення з іншими районами Житомира.

І саме зараз, до кінця серпня 2015-го року, ми пропонуємо Вам акційну ціну - від 7399 грню за 1 кв. м.

Ми радимо Вам поспішати, довго не роздумуючи, та скористатись цією унікальною нагодою, адже з 1 вересня вартість житла зросте.

Залежно від ваших вподобань пропонуємо:
1-кімнатні квартири загальною площею: 42,44; 42,64; 44,90; 48,62; 51,88 м. кв,
Та 2-кімнатні: 65,83; 65,79; 67,66 м. кв

Ми дбаємо про економію Вашого часу та коштів. Чому ми твердо впевнені, що нове житло краще за старе? На це вказує ряд переконливих факторів:
- Це дешевше (наприклад, 1-кімнатна квартира 42.64 кв. м за ціною 7399грн = 315 493грн за квартиру, а б/у квартира буде коштувати більше 500 000грн.), завдяки оптовим закупівля будматеріалів у перевірених постачальників.
- Ви отримуєте нові: сантехніку, електрику, автономне опалення, енергозберігаючі вікна, чистий під'їзд та нових сусідів!
- Це високі стелі - 2,8 м.
- Це розвинена інфраструктура та зручна транспортна розв'язка.
- Це можливість оформити безпроцентну розстрочку.
- І враховуючи сучасний час - це оплата у гривнях, а не в іноземній валюті (фіксована вартість у день підписання договору).

Ми відкриті. Ви можете слідкувати за етапами будівництва та переглядати щотижня свіжі фотозвіти з будівельного майданчику на сайті проекту: kapuchino.zt.ua.

А ще там же Ви зможете підібрати для себе оптимальний варіант планування нової квартири.
Якщо у Вас після ознайомлення з цією цінною інформацією виникли запитання (а вони обов'язково мають бути) - ми радо Вам допоможемо!
Ми знаходимось у м. Житомир по вул. Бородія, 50А, наш номер (067) 424-77-33.
І нагадуємо, що дана акційна пропозиція обмежена та діє лише до кінця літа! Поспішайте!

Житловий комплекс «Капучіно»: Нові квартири в Житомирі за ціною від 7399 грн/кв.м.


Житловий комплекс «Капучіно»: Нові квартири в Житомирі за ціною від 7399 грн/кв.м.


Житловий комплекс «Капучіно»: Нові квартири в Житомирі за ціною від 7399 грн/кв.м.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.