Паркет: особливості, переваги та недоліки

Паркет: особливості, переваги та недоліки
Досить часто магазини пропонують таку кількість варіантів покриття для підлоги, що це питання може зайняти години роздумів,але для Вас має бути вирішальним критерієм якість. Існує декілька видів покриття для підлоги, які мають вигляд дерев’яних дошок. Вони відрізняється по якості, термінам експлуатації, зовнішньому вигляді, вартості та ін.
Паркет заслужено вважається найкращим покриття вже декілька століть. На те є ряд причин, а саме: естетичний вигляд, екологічність та натуральність, стійкість та навіть довговічність, за умови правильного догляду та використання. Його виробляють із найрізноманітніших порід дерев, тому Ви маєте цілий спектр кольорів та малюнків.
Стелити паркет потрібно дуже ретельно, але при пошуці відповідного майстра можуть виникнути проблеми. Тому деякі компанії забезпечують супровід робіт: від продажу матеріалу до його встановлення. В такому разі саме вони несуть відповідальність за якість робіт та кінцевий результат.
Експлуатація паркету має певні особливості. Складно зберегти його належний вигляд та властивості, якщо в будинку є тварини або час від часу пересуваються меблі, тобто зовнішній вплив може порушити цілісність поверхні. Також дереву шкідливі перепади температур, бо дерево відрізняється особливою гігроскопічністю, м’якістю.
Паркет можна покрити лаком або спеціальним воском, що дозволить підтримувати його «новизну», але через це він втрачає свої якості і починає виділяти шкідливі речовини, що ставить під сумнів його екологічність.
Що краще – обирати лише Вам, тому дослухайтеся до думки професіоналів та друзів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.