Укрзалізниця інвестувала 5,3 млрд грн у підготовку до Євро-2012

Укрзалізниця інвестувала 5,3 млрд грн у підготовку до Євро-2012
У 2011 році на виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Укрзалізниця інвестувала 5,3 млрд грн.

Робота з підготовки залізничної інфраструктури здійснюється з багатьох напрямків. На напрямках впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів Львів – Здолбунів, Здолбунів – Шепетівка – Коростень – Київ, Київ – Полтава – Харків, Полтава - Красноград – Лозова, Лозова – Донецьк були виконані наступні ремонтно-колійні роботи: модернізація та капітальний ремонт пристроїв автоматики, телемеханіки і зв’язку; модернізація пристроїв електропостачання та будівельно-монтажних робіт.

Ведеться електрифікація дільниці впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів Полтава – Красноград – Лозова та будівництво тягової підстанції Сагайдак Південної залізниці.

Для розвантаження ділянок, якими курсуватимуть пасажирські поїзди, проводиться комплексна модернізація залізничного напрямку Полтава – Бурти – Користівка. Зокрема, здійснюється модернізація та капітальний ремонт колії, модернізація пристроїв СЦБ і зв’язку та електрифікація дільниці Мала Перещепинська - Кременчук.

Також, продовжується будівництво залізнично-автомобільного мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві. Наразі будується транспортна розв’язка «Видубичі», а саме: виконується будівництво опор і монтаж прогонових споруд залізничної естакади, залізничного і автомобільного тунелів та колії для забезпечення прямого сполучення Дарниця – Трипілля.

Нагадаємо, що роботи з влаштування залізничної складової мосту, естакад правобережного і лівобережного підходів та Березняківського шляхопроводу, а також автомобільного проїзду з лівого на правий берег та з правого на лівий вже виконані. У 2010 році було відкрито рух залізничного транспорту, зупиночний пункт «Лівий берег» та автомобільний рух з лівого на правий берег р. Дніпро. У 1 півріччі 2011 року здійснено відкриття автомобільного руху у зворотному напрямку з заїздом зі сторони Конча-Заспи та автомобільним заїздом зі сторони мосту ім. Є.О. Патона на лівий берег.

З метою своєчасної підготовки технологічного вокзального комплексу станції Донецьк до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу у 2011 році продовжується будівництво нового приміського вокзалу, громадсько-торгівельних комплексів, транзитного вокзалу, конкорсу для транзитних пасажирів та приміських пасажирів, а також реконструкція існуючого вокзалу станції Донецьк та благоустрій прилеглих територій. Також проводяться роботи з будівництва сучасного високотехнологічногоцентру (депо) з обслуговування швидкісних міжрегіональних електропоїздів на ст. Дарниця

На сьогодні фахівцями Укрзалізниці та Південної залізниці проводяться роботи відповідно до умов укладених контрактів: з корейським виробником « Hyundai Rotem » на придбання 10-ти міжрегіональних двосистемних електропоїздів, з АТ «Шкода вагонка» на закупівлю 2-х міжрегіональних двоповерхових електропоїздів та з ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» на придбання 1-го міжрегіонального поїзда локомотивної тяги.

У рамках підготовки залізничної галузі до проведення в Україні Євро-2012 року, Укрзалізницею у 2011 році заплановано проведення навчання з професійного спілкування іноземними мовами для 2922 працівників пасажирського господарства, з них вже пройшли навчання – 2223. Також проводиться підготовка та видання словників, розмовників для членів поїзних бригад, провідників і працівників вокзалів.У 2011 році надруковано 4000 примірників словників-розмовників, які були розіслані на залізниці. Крім того, у 2010 році Донецькою залізницею було закуплено 1200 примірників спеціальних словників-розмовників.

Источник: Укрзалізниця

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.