ЄБРР погодив виділення Житомиру 15 млн євро

ЄБРР погодив виділення Житомиру 15 млн євро
Рада Директорів ЄБРР погодила виділення Житомиру 10 млн євро кредиту та 5 млн євро гранту для модернізації «Теплокомуненерго».

Вчора, 30 листопада мер Житомира Володимир Дебой зустрівся з представниками міжнародних фінансових організацій - Світового банку, Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) і Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) щодо реалізації проектів енергоефективності.

Зустріч відбулася в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках семінару з питань ініціювання, підготовки та реалізації спільних з міжнародними фінансовими організаціями проектів.

У ході зустрічі здійснено ще один крок до отримання кредиту від ЄБРР - отримано погодження Ради Директорів на 10 млн. євро кредиту та 5 млн. євро гранту для реконструкції і модернізації «Житомиртеплокомуненерго».

Крім того, Дебой зустрівся з Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександром Аліповим.

Результатом цієї зустрічі стала домовленість про виділення 5 млн. грн. за програмою «Питна вода» на реконструкцію хлораторної водопровідно-насосної станції другого підйому та проведення заходів щодо поліпшення якості питної води.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.