Запаловський відмовивсь від квартири за пів мійльйона гривень

Запаловський відмовивсь від квартири за пів мійльйона гривень
Голова Житомирської облради Йосип Запаловський спростував інформацію про те, що йому куплять квартиру за кошти бюджету. Чиновник стверджує що відмовився від такого подарунка ще кілька днів тому.

За інформацією головного фінансового управління Житомирської ОДА, питання про виділення з бюджету області 560 тис.грн. на придбання житла для Запаловського Й.А. розглядатися не буде. Виносити на розгляд сесії обласної ради це питання не планується.

- Є прохання від голови облради. Питання про придбання йому квартири якимось чином потрапило вчора на розгляд депутатської комісії. Голова облради сам особисто його зняв і просив повідомити депутатам, що це питання було поставлено без його відома і просив його не розглядати, - заявив депутат Годований і попросив журналістів не спекулювати на цьому питанні.

Однак, сам Йосип Запаловський у своєму зверненні до городян стверджує що до сих пір не має квартири в Житомирі і протягом останніх двох років живе в готелі. Натякаючи, що пропозиція про покупку житла виглядає природньою.

Нагадаємо, вчора, у документах розданих депутатам облради для вивчення, серед об'єктів і проблем, на які пропонується виділити гроші з обласного бюджету, окремим рядком написано:[b] «Пайова участь у придбанні житла голові обласної ради» і сума 560 тис.грн.[/b]

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.