Укрзалізниця озвучала "експериментальні" ціни на потяги Hyundai та Skoda

Укрзалізниця озвучала "експериментальні" ціни на потяги Hyundai та Skoda
Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") розробила експериментальні тарифи на проїзд у денних швидкісних поїздах класу "Інтерсіті+"/"Інтерсіті" виробництва Hyundai і Skoda відповідно.

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури Україні з посиланням на проект наказу міністерства "Про затвердження змін до тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні".

Документ передбачає, що вартість проїзду буде регулюватися в залежності від придбання квитка "туди-назад" на календарні дні та дні тижня. Зокрема, поїздка з Києва до Харкова (при відстані 488 км) у другому класі швидкісного Hyundai обійдеться пасажирам від 222 грн, у першому класі - від 379 грн.

Вартість проїзду в електропоїздах швидкісних Skoda на маршруті Харків-Донецьк (при відстані 318 км) у другому класі складе від 57 грн, у першому класі - від 125 грн.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" розробила експериментальний графік руху швидкісних поїздів "Інтерсіті+"/"Інтерсіті" виробництва Hyundai Rotem та електропоїздів подвійного живлення Skoda Vagonka.

Нові поїзди курсуватимуть за цим експериментальним графіком вже з 27 травня і до 1 вересня поточного року. За цей час залізничники проаналізують пасажиропотоки на маршрутах і докладніше вивчать можливості Hyundai і Skoda, щоб при необхідності внести корективи у графік руху.

Источник: Інтерфакс-Україна

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.