Українці викидають на лотереї 2 млрд. грн. з своїх гаманців щороку

Українці викидають на лотереї 2 млрд. грн.  з своїх гаманців щороку
За останні три роки сума, яку витрачають на лотереї, виросла на 250%.

Річний обіг коштів які витрачаються в Україні на лотереї, складає близько 2 мільярдів гривень, повідомив гендиректор оператора держлотерей компанії "МСЛ" Євген Власенко.

"Загальний обсяг ринку становить приблизно 2 мільярдів гривень на рік. Якщо говорити про тенденції росту, то в минулому році був великий ріст у всіх операторів. Якщо порівняти перший квартал цього року з першим кварталом минулого року, то було 55% зростання", - сказав Власенко, пише "Дело".

Варто зазначити, що після кризи українці стали активніше витрачати гроші на лотереї. Так, з 2009 по 2012 роки обсяг прийнятих платежів збільшився на 250%.

За словами експерта, для людей гра в лотерею - це спосіб розважитись. Сприяє розвитку даного бізнесу і кількість точок продажу, яка росте шаленими темпами.

Нагадаємо, азартний бізнес в Україні крім лотерей, заборонений. З лютого поточного року держава отримала монополію на продаж лотерей.

Як повідомлялось, близько половини (46%) українців ніколи не брали участь у різноманітних акціях і не купували лотерейних квитків. При цьому 52% українців везіння і успіх вважають результатом збігу обставин чи щасливим випадком, а 39% - вважають везіння результатом виключно власних зусиль людини.

Источник: Дело

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.