У Києві розпочалась війна... за європейського туриста

У Києві розпочалась війна... за європейського туриста
Для готелів Києва 2012 рік може виявитися нелегким у зв'язку з імовірним уповільненням бізнесу через ігри в рамках "Євро-2012" в червні, а також майбутніми в жовтні парламентськими виборами, які, як очікується, "заморозять" багато бізнес-проектів.

Про це зазначають аналітики російського представництва компанії Jones Lang LaSalle Hotels, пише "Ліга".

За даними експертів, київські готелі сучасного стандарту завершили 2011 рік з позитивними результатами як щодо завантаження - збільшення на 15,7% в порівняно з 2011 роком, так і за середньою ціною на номер - зростання на 8,7% порівняно з 2011 роком, досягнувши показників у 61,9% і 266 доларів.

При цьому перспективи 2012 експерти Jones Lang LaSalle Hotels оцінюють більш ніж стримано, відзначає видяння.

Збільшення пропозиції на готельному ринку якісних готелів - в тому числі, поява мережевих готелів нижнього цінового сегмента Ibis - при зниженні обсягів бізнесу навряд чи дозволить тенденції зростання зберегтися, зазначила виконавчий віце-президент, керівник Jones Lang LaSalle Hotels в Росії і СНД Марина Усенко.

"Якщо попит на готельні номери не почне рости порівнянними темпами, можна очікувати, що підвищення рівня конкуренції призведе до цінових війн між готелями і, як результат, до загального зниження операційної рентабельності для всіх готелів міста", - сказала вона.

Як повідомлялося, ціни в українських готелях хоч і наблизилися до вартості номерів у Польщі, але все одно є дорожчими.

Источник: real-economy.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.