Майбутній курс долара може зрости до 12 грн за долар

Майбутній курс долара може зрости до 12 грн за долар
Народні обранці від Партії регіонів чекають знецінення гривні щодо долара до рівня 12/1 в наступному році. Про це заявив представник фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

"Я нещодавно говорив з Юрієм Мірошниченком, і він відверто в кулуарах заявив, що курс гривні до кінця наступного року буде 1 до 12. Це говорять представники влади, знайомих своїх попереджають. Ось до чого нам треба готуватися у наступному році", - зазначив бютівець.

"Якщо ми подивимося на макроекономічні показники за останні півроку, вони мають тенденцію лише до погіршення. І я не бачу якихось можливостей для позитивних змін у наступному році", - підтвердив справедливість таких очікувань депутат.

Павловаський нагадав, що на наступний рік припадає пік виплат за зовнішнім боргом, а в той же час ціна на російський газ, судячи з усього, залишиться на старому рівні.

Відтак прогноз для української економіки на 2013 рік – це рецесія, яка офіційно може початися вже за підсумками четвертого кварталу нинішнього року. На цьому тлі варто очікувати й падіння гривні, вважає нардеп.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.