«Свобода» виступила проти виділення коштів на нові автомобілі та вікна для Житомирської райради

«Свобода» виступила проти виділення коштів на нові автомобілі та вікна для Житомирської райради
21 лютого відбулася сесія Житомирської районної ради, на якій було розглянуто питання внесення змін до районного бюджету на 2013 рік. Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у райраді висловилася проти та не підтримала чимало позицій запропонованого проекту рішення.

Як розповів голова фракції ВО «Свобода» у райраді Сергій Крутій, націоналісти виступили проти перерахування 100 тисяч гривень на придбання автотранспорту для районної ради, 30 тисяч – на придбання оргтехніки для райради та 73 тисячі – на придбання вікон.

«Наша фракція виступила категорично проти виділення коштів на автомобілі, вікна для райради, оскільки в районі існують більш важливіші та нагальніші проблеми. Зокрема, ми запропонували скерувати 100 тисяч гривень на ремонт даху котельні у смт. Озерне, яка опалює все містечко. Зараз там протікає дах, що загрожує руйнуванню нового котла», - зазначив голова фракції ВО «Свобода» Сергій Крутій.

Окрім цього, депутати вимагали направити кошти на облаштування архіву райради, позаяк на сьогодні він перебуває у жахливому стані, що створює перешкоди мешканцям.

«Необхідно негайно надати кошти на «трудовий архів» Житомирської райради для придбання коробок і стелажів. Зараз архівні документи з окремих господарств зберігаються просто на підлозі, що перешкоджає їхньому опрацюванню. Люди йдуть по довідки для оформлення пенсій, а працівники не можуть їх видати», – наголосила депутат райради Тетяна Голік.

Незважаючи на зауваження опозиційних депутатів, їхні пропозиції було відхилено. Більшість, а це «регіони», «Сильна Україна», «Єдиний центр» і комуністи, проголосували так, як потрібно було голові райдержадміністрації Куликові та голові райради Степаненкові.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.