Азаров запропонував Угорщині заплатити за українські дороги

Азаров запропонував Угорщині заплатити за українські дороги
Голова уряду України Микола Азаров запропонував керівництву Угорщини інвестувати гроші в модернізацію українських автошляхів, які ведуть в Європу.

Як повідомляє "Сегодня", про це український прем'єр сказав під час свого візиту в Будапешт. За його словами, якщо Україна найближчим часом отримає кредит від сусідів, то це дозволить швидко відремонтувати дороги в угорському напрямку.

"Для нас важливо забезпечити надійні транспортні потоки між Україною і Європою. І угорський напрямок є актуальним і вигідним, оскільки це найкоротший шлях до центру Європи", - підкреслив Азаров.

Він також наголосив, що впродовж останніх двох років були модернізовані дороги у польському напрямку: Київ-Ягодин і Київ-Львів. За його словами, настав час угорського логістичного напрямку.

"Я поставив це питання прем'єр-міністру Угорщини і сказав: якщо Угорщина готова надати нам кредити, то ми готові досить швидко реалізувати ці проекти", - сказав Азаров.

Згідно з даними Державної служби автомобільних доріг України, якщо ремонт буде фінансуватися так, як це робиться зараз, то завершити модернізацію автошляхів вдасться лише через 85 років.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.