Відпочинок на Азовському узбережжі стане для українців ще дорожчим

Відпочинок на Азовському узбережжі стане для українців ще дорожчим
З завтрашнього дня турбази та готелі на Азовському узбережжі підвищують свої розцінки.

"В розпал сезону, з двадцятих чисел червня і до кінця серпня, ціни піднімуться в два-три рази, порівняно з травнем. Якщо ж порівнювати з минулим роком, то вартість піднялася не сильно - на 10-15%", - розповіла співробітниця однієї з дніпропетровських турфірм Віталія.

Найчастіше на Азовське узбережжя їдуть відпочивати в Кирилівку, Бердянськ і Приморськ. При скромному бюджеті житло там можна знайти в приватному секторі за 35-40 грн з людини, пишуть "Вести". Однак доведеться бути готовим, як мінімум, до зручностей у дворі.

Фахівці зазначають, що пропозиції житла від 40 до 90 грн апріорі не припускають санвузол в будинку.

При бажанні можна також заощадити на їжі, прикупивши якісь продукти у своєму місті, а не на курорті. "Звичайно, на десять днів не запасешся їжею, але, якщо їхати на уїк-енд, то я все своє везу. А на тривалий термін можна, наприклад, везти з дому суху ковбасу чи ще щось таке. Тому що в тій же Кирилівці ціни на 20-25% дорожчі в сезон", - поділилася досвідом мешканка Дніпропетровська Валентина Білоус.

Для тих же, хто на курорті хоче відпочивати, а не стояти біля плити, численні турбази пропонують триразове харчування - тоді в середньому доведеться витратити 100-110 гривень з людини в день.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.